Sommerfest med HRG

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Hva om du kunne gitt dine ansatte en morsom, sosial opplevelse som styrker samholdet i bedriften og engasjerer? En opplevelse som lar de leke seg, bli bedre kjent med hverandre, og gir de et varig minne fra den tiden de tilbringer sammen med sine kolleger? Det kan Fotobaren gjøre for deg med sine photobooth opplevelser!

 

Det skal ikke så mye til for å skape trivsel. Trikset er å velge et bra utgangspunkt og krydre til med litt ekstra piff for å skape en lun og god sommeratmosfære. HRG event benyttet seg av fotobar på en av kunedene dems sin sommerfest. Nærmere bestemt benyttet de vår sommerpakke.

 

Etter en lang arbeidssdag ble de ansatte invitert til dekket (tapas)bord og stilfult dekorerte lokaler hos Verité Gastrobar, på Aker brygge. En uformell afterwork ble forvandlet til en sommerfest der de ansatte i bedriften kunne senke skuldrene og tilbringe kvalitetstid sammen i avslappede og behagelige omgivelser i Oslos nye fjordbydel.

 

Ta vare på opplevelsene

Menneskene er en bedrifts viktigste ressurs. Mennesker er fundamentalt sosiale, naturlig pene og har en iboende lekenhet i seg. Fotobaren er en opplevelse som bygger på nettopp disse 3 hovedtrekkene i alle mennesker, og er derfor en investering i bedriftens viktigste ressurs! Å leie en photobooth hos Fotobaren gir endeløs moro og gjør at ansatte i alle aldre kan senke skuldrene og slippe sitt indre barn løs mens de hygger seg sammen og foreviger minnene med sine kolleger. Mer skal det ikke mye til for å sprite opp en afterwork og ta den til nye høyder.

 

Slik foregikk det

Det flotte teamet i HRG events med Mette (t.h) og Line (t.v) i spissen sørget for en smertefri og givende sommerfest.  Så fikk gjøre det vi gjør best. Skape engasjement og glede blant de ansatte! Her er det Mette har å si om å bruke fotobar på sommerfesten:

 

“HRG’s visjon er å skape det lille ekstra for kundene, slik at de kan ha ett uforglemmelig event. HRG hadde ett fantastisk samarbeid med Fotobaren, de bistår med løsninger og er fleksible. Fotobaren bidro til at sommerfesten ble engasjerende og ikke minst mer morsom.”