Sigbjørn og Mina’s bryllup

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Etter Et Bryllup Er Det Gjerne Flere Hundretalls Bilder Av Brudeparet. Men Hvordan Få Du Minner Av Gjestene, Venner Og Familie?

Det er ikke vanskelig å forestille seg den perfekte dagen. Bryllupet planlegges til punkt og prikke. Slik at brud og brudgom kan seile gjennom dagen fra start til slutt. Vi håper du har landet en bryllupsfotograf i planleggingen din allerede! Noen som kan dokumentere dagen fra morgenstund til kveld. Det vi skal snakke om er nemlig ikke det.

Fenomenet barter, briller og lepper kjenner etter hvert de fleste til i vårt lille fagre land. Disse refereres ofte til som «effekter» eller «rekvisitter» på morsmålet eller «props» som er det engelske utrykket.

Disse har sakte men sikkert funne seg veien inn i norsk kultur som et selvfølge å ha på bryllupet men også på alt fra bursdagsfester til babyshowers. De er morsomme, engasjerer og populære å bruke når en tar selfies eller gruppebilder.

På bryllup i USA så er det ikke bare iPhone bilde som gjelder. Her er det nesten en selvfølge å ha en photobooth – en profesjonell fotoboks som betjenes av en fotograf som tar bilder av høy kvalitet og kan blant annet printe bildene i foto-striper eller dele de direkte til sine smarttelefoner.

Steget fra kornete mobilfoto til profesjonelt fotostudio er stort. Fotobaren tar bilder i høy kvalitet, samtidig som den fungerer som en morsom aktivitet på festen. Du kan slappe av og nyter dagen mens vi hjelper deg fra start til slutt med betjening i fotobaren.

Det trenger ikke koste all verden heller. Husk dette kan være med å lette på behovet for en fotograf hele kvelden på festen. En fotobar passer ypperlig som et tillegg til en vanlig fotograf som tar bilder på resten av dagen.

I Norge er vi blant de få som tilbyr profesjonelle fotobarer som kan leies til bryllup og vi gjør dette over hele landet med baser i Oslo, Stavanger, Tromsø og Bergen. Se bilder og beskrivelse av hva du får når du bestiller fotobaren til ditt bryllup. 

«Fotobaren bidro definitivt til ekstra god stemning i bryllupet vårt! I hver pause var det lang kø for å ta morsomme og kule bilder. Det stod alltid mange rundt, enten i kø eller bare for å se på. Vi har i ettertid fått høre om og om igjen om at det var kjempegøy for gjestene våre. Fotobaren gir det lille ekstra til den store dagen og man sitter igjen med kjempemange morsomme og koselige bilder som det er veldig gøy å ha!»

– Mina og Sigbjørn, brudepar